Tjejer med fotboll

Förslag på roliga uteleksaker

När sommaren och lovet startar har barnen mycket spring i benen. För att underlätta för familjen, och se till att barnen får mycket frisk luft samtidigt, bör man investera i roliga uteleksaker. Beroende på hur stor tomt man har, och hur mycket man vill lägga ner på det, kan man få till en riktigt kul lekplats för barnen. Gärna sånt som tillåter att barnen använder sin egen fantasi och kreativitet.

Läs mer »
Mamma byter blöja

Olika sorters skötbord

Det är viktigt att ha ett bra skötbord. Man kan naturligtvis byta blöjor på sängen eller soffan, men många tycker att det sliter på ryggen. Med ett skötbord går det snabbt och smidigt att byta blöja, utan att man behöver böja för mycket på sig. Blöjbyte ska inte vara för jobbigt, det kan istället vara ett bra tillfälle att gosa med den lille.

Läs mer »
Pappa med bärsele

Bär ditt barn på rätt sätt

Det finns flera olika anledningar till varför man väljer att bära sitt barn. Dels är det praktiskt, speciellt när man vistas på platser där det är svårt att ta sig fram med barnvagn. Vare sig man är ute i skogen, på en flygplats eller helt enkelt ute och shoppar, är det smidigare att bära barnet själv. En annan anledning till att man vill ha barnet nära kroppen är den kontakt och kommunikation man därigenom får med sitt barn.

Läs mer »
Babyskydd i bilen

Olika typer av bilstolar för barn

Förutom att det är lag på att barn ska sitta i någon form av bilstol, är alla föräldrar intresserade av barnens säkerhet. De ska sitta ordentligt fast ifall något skulle hända. Beroende på ålder och längd, finns det ett stort utbud av bilbarnstolar att välja mellan.

Läs mer »
Barn i barnvagnar

Så väljer du rätt barnvagn

För att kunna ta sig runt även efter att man fått barn är en bra barnvagn viktig. Eftersom det finns en uppsjö av olika modeller, kan man få något som passar perfekt till ens livsstil. Var man bor spelar också roll, om man bor i lägenhet utan hiss eller i hus.

Läs mer »
Barnkläder i garderob

Därför ska du köpa barnkläderna på nätet

Barn behöver mycket kläder. De växer fort, speciellt de första åren. Därför vill man vara lite försiktig med var man handlar kläder, det blir lätt ganska dyrt för en familj. Genom att handla barnkläder på nätet kan man spara mycket pengar och tid.

Läs mer »
Familj shoppar på nätet

Handla på barnbutiker på nätet och spara pengar

Det finns nu väldigt många barnbutiker på nätet. Förutom de vanliga, större kedjorna kan man hitta många små nätbutiker. En del har ett varierat utbud, medan andra koncentrerar sig på en sorts varor. Många ger extra information om utbudet som gör det lättare att välja det man vill ha.

Läs mer »